Pentusuunnitelmat

Sointu
Sointu

Lovinoidan ensimmäinen pentue suunnitteilla mahdollisesti vuodelle 2018

Emänä sijoitusnarttumme Sointu (Kuunkajon Leirinuotion Loiste).

Lonkat A/A, silmät ok (14.10.2015), polvet 0/0, kyynärpäät 0/0. Pscd-PRA B (kantaja), DM:n ja Pompen osalta terve. 
Sointu harrastaa sijoituskotinsa kanssa monipuolisesti mm. agilityä, rallytokoa ja noseworkia. Sointu on omapäinen, mutta äärimmäisen ihmisläheinen. Herkkujen eteen tekee mitä tahansa, joten helposti koulutettavissa. Tulee hienosti toimeen kaikenlaisten koirien kanssa. 

Sulhanen on vielä harkinnassa. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, mikrosirutettuina, useaan kertaan madotettuina, terveystarkastettuina ja sosiaalistettuina uusiin koteihin. Mukaan saa pentupaketin pennun alkutaipaleelle omassa kodissa. Uusi omistaja saa kasvattajan maksaman vuoden jäsenyyden Lappalaiskoirat Ry:ssä.

Pyrin valitsemaan mahdollisimman tarkoin pennuille sopivat kodit tulevan omistajan kokeneisuuden ja toiveiden mukaisesti. Pelkästään pennun värin perusteella en ota pentuvarauksia vastaan. Pyrin myös sijoittamaan narttuja ja uroksia pentueista. Kerron mielelläni lisää siitä mitä sijoituskoira tarkoittaa ja mikäli sinua kiinnostaa sijoituskoiran hankinta kauttani. 

Tulevilta omistajilta toivon avoimuutta ja yhteydenpitoa etenkin koiran terveydellisissä asioissa koska tällöin saan parhaan tiedon kasvatustyöni onnistumisesta.

Ota yhteyttä email: lovinoidan@gmail.com tai puh. 0400195355