Mitsuhoshi Meiko

Meiko


Syntynyt: 25.05.2019

Sukupuoli: Narttu

Väri: Brindle

Rekisterinumero: FI32946/20 (RKF5596664)

Isä: Izumi Gai Kensai

Emä: Eriko Go From Hachimantai 

Kasvattaja: Irina Solovieva, Tula (Kennel Mitsuhoshi) 

Omistaja: Leena Rautiainen, Palokka


Terveys ja muut testit

Silmät ok (13.11.2020)

Polvet 0-0 (13.11.2020)

Kyynärät 0/0 

Lonkat C/D 

Selkä LTV1, V0 

Luonnetesti: 25++ 

Meiko on suorittanut karhutestin 


Näyttelyt


Arasakura-kennelin Taru oli bongannut vapaan narttupennun tutulta kasvattajalta joten hän sekä Amadare No-kennelin Sara tarjosivat sitä minulle sijoitukseen. Minä tietty innostuin asiasta, olihan neiti vallan hurmaava. Lopulta pitkän odotuksen jälkeen Venäjän prinsessamme saapui 2019 syksyllä Helsingin satamaan vajaan 4kk ikäisenä. Sijoitussopimus päädyttiin lopulta purkamaan Meikon terveystilanteen vuoksi (D-lonkka ja nivelrikkoa).

Meiko on luonteeltaan erittäin rauhallinen, ystävällinen ja kärsivällinen. Myös omaa päätä neidiltä löytyy. Vieraita kohtaan Meiko on valikoivan epäluuloinen, etenkin miehet ovat erittäin arveluttavia, eikä neiti ole tähän päivään mennessä hyväksynyt yhtäkään perheen ulkopuolista miestä kaverikseen. Jokaisen vieraan ihmisen kohdalla Meiko myös tarvitsee hetken aikaa, että hyväksyy uuden tuttavuuden. Omaa perhettä (ja varsinkin emäntää) kohtaan Meiko on erittäin uskollinen. Vartiointiviettiä neidolta löytyy, eikä kukaan tule meille huomaamatta. 

Vieraita narttuja Meiko ei siedä ja urostenkin osalta vain pennusta asti tuntemansa yksilöt menettelee. Toisten koirien läheisyys ei kuitenkaan ole ongelma, niin kauan kun toinen ei vain erehdy tulemaan iholle. Meiko kiihtyy akitamaiseen malliin hetkessä, eikä ärähdys jää välttämättä pieneen murahdukseen, vaan saman tien on täysi rähinä päällä.

Meikon kanssa ei harrasteta aktiivisesti mitään erityistä. Ajoittain harjoitetaan verijälkeä, jossa neiti onkin suhteellisen pätevä. Muutoin aktiviteetit koostuvat pitkistä lenkeistä sekä luontoretkistä. Näyttelyissä Meiko on käynyt muutaman kerran, mutta kehistely on nyt jäänyt taka-alalle. 

Vahvaluonteisena ja dominoivana koirana Meiko on ottanut laumassa johtajan paikan.

Meiko on isokokoinen narttu, epävirallisesti mitattuna säkä 63cm, paino n. 33kg.Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita