Ajankohtaista3.11.2019 Kävimme Meikon kanssa sunnuntaina harjoittelemassa Match showssa esiintymistä ilman mitään ennakko-odotuksia. Meiko sai sinisen nauhan ja sinisten kehässä Meiko oli yllättäen ykkönen ja pääsimme näin ollen Best In Show - kehään! Lopputulos oli BIS7. Tämä harjoittelukäynti meni siis aivan yli odotusten! Tulevia näyttelykäyntejä odotellessa 😊

19.10.2019 Muutama viikko sitten luoksemme muutti "vääränrotuinen" akitanarttu Meiko. Meiko tuli meille sijoitukseen Arasakura- ja Amadare no-kennelien kautta. Meikon oma sivu löytyy polusta Koiramme - Omat. Tänne tullaan päivittämään myös Meikon tulevat terveys- ja näyttelytulokset, jahka niitä alkaa kertymään.

Tällä hetkellä meillä ei tosiaan ole kuin yksi iäkäs lapinporokoirauros, joten kasvatustyö odottelee vielä itseään. Toivotaan, että saamme jossain vaiheessa remmiimme mukavia porokoiratyttösiä joilla pääsemme kasvatustyötä aloittelemaan :)


18.9.2017 Voimalle on syntynyt Turkuun 4 urospentua. Kaikki pennut etsivät vielä omia kotejaan. Tiedusteluja pennuista voi laittaa vaikka minulle :)


11.7.2017 Nyt on eletty hiljaiseloa jonkin aikaa, mutta voin ilokseni kertoa että Voima on onnistuneesti treffannut Kerttu-morsianta (virallisesti Arapiekkan Maniton Huokaus) Turussa :) Jäämme innolla odottamaan tuottaako heilastelut tulosta! Yhdistelmä koiranetissä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI18370/09&ReknoE=ER25737/13


15.4.2017 Valitettavasti astutus ei onnistunut eikä Lovinoidan ensimmäistä pentuetta vielä näin ollen saatu maailmalle. Nyt suunnitelmat siirtyvät ensi vuoteen, tästä lisätietoa lähempänä.


24.3.2017 Testitulokset tulleet ja prcd-PRAn suhteen Sointu on genotyyppiä B, eli kantaja. DM:n suhteen Sointu on terve :)


15.3.2017 Sijoituskoiramme Sointu kävi 10.3. virallisessa silmätarkastuksessa ja samalla otettiin geenitestit. Silmät olivat edelleen täysin terveet. Geenitestien tuloksia odotellaan joten niistä lisää tuonnempana. Kiitos Miia ja Pia Soinnun touhuamisesta tarkastukseen!


17.2.2017 Voima täytti helmikuun alussa 8 vuotta ja on tullut jo veteraanin ikään. Onnittelut myös velipojalle Tirrille sekä Ransulle pilvien päälle <3


13.1.2017 Hakusassa yhteistyökykyinen sijoituskoti narttupennulle. Plussaa kiinnostus koiranäyttelyihin. Ole yhteydessä jos kiinnostuit!


5.1.2017 Soinnun sulhaseksi tuleviin juoksuihin on valikoitunut Kuunkajon Korvenkontio "Otso". Lisätietoa Pentusuunnitelmissa.


2.11.2016 Sointu kävi tänään ultrassa eikä pentuja valitettavasti näkynyt. Jäämme siis odottelemaan uusia juoksuja ja uusintayritystä. Pahoittelut pennun varanneille :(


1.10.2016 Voima kävi Soinnun luona heilastelemassa 25.-28.9. Onnistunutta astutusta ei päästy täydellä varmuudella todistamaan mutta nyt seuraamme miten tilanne kehittyy :)


21.9.2016 Syntymäpäiviensä kunniaksi Sointu aloitti myös juoksut joten pian päästään kokeilemaan josko saataisiin maailmaan Lovinoidan ensimmäinen pentue :)


16.9.2016 Hyvää kaksivuotissyntymäpäivää Sointu ja sisarukset! 


29.8. Sointu kävi lauantaina ensimmäisissä virallisissa näyttelyissään. Sointu esiintyi todella kivasti mutta tuomari oli tiukkaakin tiukempi ja tuloksena siis NUO T. Arvostelu löytyy Soinnun omalta sivulta.


10.8. Soinnun juoksuja odotetaan alkavaksi lähiaikoina :)