Ajankohtaista18.9. Voimalle on syntynyt Turkuun 4 urospentua. Kaikki pennut etsivät vielä omia kotejaan. Tiedusteluja pennuista voi laittaa vaikka minulle :)


11.7. Nyt on eletty hiljaiseloa jonkin aikaa, mutta voin ilokseni kertoa että Voima on onnistuneesti treffannut Kerttu-morsianta (virallisesti Arapiekkan Maniton Huokaus) Turussa :) Jäämme innolla odottamaan tuottaako heilastelut tulosta! Yhdistelmä koiranetissä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI18370/09&ReknoE=ER25737/13


15.4. Valitettavasti astutus ei onnistunut eikä Lovinoidan ensimmäistä pentuetta vielä näin ollen saatu maailmalle. Nyt suunnitelmat siirtyvät ensi vuoteen, tästä lisätietoa lähempänä.


24.3. Testitulokset tulleet ja prcd-PRAn suhteen Sointu on genotyyppiä B, eli kantaja. DM:n suhteen Sointu on terve :)


15.3. Sijoituskoiramme Sointu kävi 10.3. virallisessa silmätarkastuksessa ja samalla otettiin geenitestit. Silmät olivat edelleen täysin terveet. Geenitestien tuloksia odotellaan joten niistä lisää tuonnempana. Kiitos Miia ja Pia Soinnun touhuamisesta tarkastukseen!


17.2. Voima täytti helmikuun alussa 8 vuotta ja on tullut jo veteraanin ikään. Onnittelut myös velipojalle Tirrille sekä Ransulle pilvien päälle <3


13.1. Hakusassa yhteistyökykyinen sijoituskoti narttupennulle. Plussaa kiinnostus koiranäyttelyihin. Ole yhteydessä jos kiinnostuit!


5.1. Soinnun sulhaseksi tuleviin juoksuihin on valikoitunut Kuunkajon Korvenkontio "Otso". Lisätietoa Pentusuunnitelmissa.


2.11. Sointu kävi tänään ultrassa eikä pentuja valitettavasti näkynyt. Jäämme siis odottelemaan uusia juoksuja ja uusintayritystä. Pahoittelut pennun varanneille :(


1.10. Voima kävi Soinnun luona heilastelemassa 25.-28.9. Onnistunutta astutusta ei päästy täydellä varmuudella todistamaan mutta nyt seuraamme miten tilanne kehittyy :)


21.9. Syntymäpäiviensä kunniaksi Sointu aloitti myös juoksut joten pian päästään kokeilemaan josko saataisiin maailmaan Lovinoidan ensimmäinen pentue :)


16.9. Hyvää kaksivuotissyntymäpäivää Sointu ja sisarukset! 


29.8. Sointu kävi lauantaina ensimmäisissä virallisissa näyttelyissään. Sointu esiintyi todella kivasti mutta tuomari oli tiukkaakin tiukempi ja tuloksena siis NUO T. Arvostelu löytyy Soinnun omalta sivulta.


10.8. Soinnun juoksuja odotetaan alkavaksi lähiaikoina :)